Алек Алексиев: Бях привилегирован да бъда поканен на посещението на Зеленски

0
Бих искал да кажа на Румен Радев, че е време да напусне президентството, добави актьорът
Бих искал да кажа на Румен Радев, че е време да напусне президентството, добави актьорът Видео: bTV

Бих искал да кажа на Румен Радев, че е време да напусне президентството, добави актьорът

Моралното лидерство е да бъдеш много полезен в обществото, в което живееш. Ако успяваш да правиш другите хора успешни, това е най-вълнуващото. Хората да стават по-успешни от теб в своето поле на работа или в обществото. Това разказа актьорът Алек Алексиев.

Алек Алексиев е един от двамата българи в класацията за най-изявените млади личности в света.

Д-р инж. Веселина Узунова и Алек Алексиев попаднаха сред 30-те финалисти, номинирани сред участници от 80 държави, на световния формат на програмата "Най-изявените млади личности на света" за 2023 г. на Международната младежка камара - България.

Актьорът е номиниран в категория "Морално лидерство и и/или опазване на околната среда".

„Това е огромно признание, не го очаквах и по никакъв начин не съм го търсил“, каза Алек Алексиев.

Той коментира посещението на украинския президент Володимир Зеленски в София.

„Бях привилегирован да бъда част от 100-ната човека, поканени в НИМ в този паметен за България ден. Видях един много силен човек, без его, човек, който е истински лидер, каза Алек Алексиев в ефира на bTV.

"Бих искал да кажа на Румен Радев, че е време да напусне президентството. Имаме нужда от истински лидер, от човек, който да ни представлява в света", каза актьорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    5
    123
    клоуни и преструвковци си се жалят един друг. просто ми спадна на оная работа да слушам рев за украйна и вой на клоун. просто ми спадна. не се търпи вече. дано Владимир запука с вакуумните бомби и засили оборотите на месомелачката и да ги поглъща и да се приключва с тази кочина. 5 дена не мога да намеря домат с вкус на домат и сирене с вкус на такова под 28 лева за 900гр. да ти ебЪ украйната умирисана дано я изпепелят час по скоро.
  • 14
    4
    номер 1 - баце, идиото?
    Като си такъв усраинец, що дириш тука? Взе пушкалото и при зельо! Иди на фронта, стани герой! Вечна ти память, идиото! Анадънму?
  • 15
    3
    въх мър майка,
    привилегия викаш?!? а погали ли те по главицата, кат папа баце?!? и що се не запишеш в легиона, че да помогнеш на месията?!? абе що .....
  • 13
    2
    Sтанко
    Тоя сополанко да си гледа киното. Войната и политиката не са му сила. Медийните му изяви са напоени с гей-културата на европата и англосаксонските морали. Да си смени очилата! И Господ да ни пази от такива льохмани като него... Язък за красивото му излъчване, което прикрива ястребските му наклонности да симпатизира на изчадията от Азов... Да каже малко как се симулират неща, за да се изкривява действителната картинка, как се правят фейкове, как се изкривява мисленето на простолюдието - известни от началото на войната. Невинната му муцунка е само за фронта - да иде... и да се върне му пожелавам, па тогава да говори... Ама как да иде, като не знае как се хваща пушката даже... кавал недоносен...
  • -20
    1
    БРАВО!!!
    Достойна позиция на горд българин, който не може да приеме "прецедентчето" да е под чехъла на Идиотова и да е тероруZZска подлога, както някои антибългари! БРАВО!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари