Ако Лаура Кьовеши предложи на Васил Божков за защитен свидетел, ще стане много интересно

0
Методи Андреев: Когато става въпрос за далавера, българските висши държавни чиновници много ясно и бързо се ориентират
Методи Андреев: Когато става въпрос за далавера, българските висши държавни чиновници много ясно и бързо се ориентират Снимка: БГНЕС

"Ако новата европейска прокурорка Лаура Кьовеши се сезира и предложи на Васил Божков да стане защитен свидетел, ще стане много интересно. Това е възможно развитие на нещата".

Така коментира последните публикации във Facebook на Васил Божков бившият председател на Комисията по досиетата Методи Андреев. Според него става в дума за точни персонажи и твърденията на бизнесмена са вид свидетелски показания.

"Когато става въпрос за далавера, българските висши държавни чиновници много ясно и бързо се ориентират, затова няма нужда да ги подканяш… Колкото и да е шеговито това, което разказва Васил Божков, има достатъчно материал за започване на досъдебно производство. Друг е въпросът дали България има желание това да се случи. Мисля, че не", каза Методиев.

"Точно този тип елит трябва да бъде проверяван и санкциониран. Но не вярвам, че ще стане. Вярвам, че се е появил нов център на финансово-политическа власт, който знае много добре, че най-добрата защита е нападението", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари