"Афера" публикува показанията на Кирил Петков

4

Сайтът "Афера" публикува протокол от разпита на премиера Кирил Петков, чиито показания послужиха за ареста на бившия премиер Бойко Борисов

Публикацията е придружена със следния редакционен коментар:

"Брилянтни източници на АФЕРА в ГДНП ни писаха, че са потресени от абсурда, в който са поставени. Срамуват се, че ги мислят за глупаци, че Бойко Рашков се изживява като съдник и нещо важно – оправдал е незаконната употреба на МВР в провала на акцията срещу Борисов, Горанов и Арнаудова, с „изтичане на информация“.

След като се твърди, че има „теч“ на информация, нека поне има защо, заради това само в "Афера" ще видите абсурдните показания на Кирил Петков, по които Бойко Борисов бе задържан:

„Правим това и за да се противопоставим на недопустимия натиск, който се прилага спрямо разследващите полицаи от политическото ръководство на МВР, а вече и от секретарката на Кирил Петков – Лена Бориславова, която диктува прессъобщения, от които после се срамуваме ние.

От три дни цялата юридическа общност у нас ни се подиграва, че седим в кабинета на министър-председателя, за да даваме отчет за разследванията срещу неговия предшественик.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Афера е сателит на ДПС
    Хич да не се правят , че уж от ГДНП са взели протокола за разпит. Прокуратурата са им го пратили, тъй като именно там е гнездото със змии от ДъПъСъ. Преди години Афера ме кефеше но откакто се обърна палачинката и лъснаха финансовите зависимости на алкохоличката от ДъПъСъ, сайта е станал мноооого мизерен.
  • -6
    2
    ха
    цитират се два подробни доклада. Какво повече?
  • 7
    1
    мнение
    Какво не ви харасва от написанато в протокола - това което е записана там е вярно, дори е много, много меко казано. О за теча на информация - то не е теч, то е река. Абсурдно е такива лисчета да могат да бъдат разнасяни по редакциите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари