Кирил Петков: Г-н Гешев за мен е абсолютно компрометиран!

0
НА ЖИВО: ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет
НА ЖИВО: ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет Видео: БНТ

Днес ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет

За да изслушат доклада дойдоха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Министър-председателят Кирил Петков откри началото на събитието, като отправи приветствие към МВР, предава БНТ

Искам да поздравя лично МВР, че е на страната на народа. В момента сме във времена на промяна и всеки трябва да застане от страната на народа или на страната на статуквото, корупцията, недосегаемите, заяви премиерът.

МВР е институцията, която избра и е част от страната на закона, на народа, допълни той.

Искам да ви поздравя, че имахме честни избори, защото ако местните дерибеи продължаваха да контролират вота, може би всички ние днес нямаше да сме тук. Дори опозицията не може да каже нищо по този повод. Факт е, че в момента в българския парламент партиите са позиционирани така, както народът ги е избрал, подчерта Кирил Петков.

"Второ - законността се връща в България. Никой не е над закона, вече няма ваши, няма наши. Ясно заявихме, че не ни е страх - нито от хората в подземния свят, нито от хората, били част от корупционния модел на предишната власт. Факт е, че прокуратурата на България не работи, заяви премиерът. Аз вярвам, че има честни прокурори, че има смели прокурори и все повече хора ще се присъединят към нас. Г-н Гешев за мен е абсолютно компрометиран, дори вече на ниво ЕС", допълни Кирил Петков.

Промяната е дълъг и труден процес, но аз вярвам че е възможно. Страхът е изостанал, законността е на преден ред, допълни Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари