5 съвета за перфектно фитнес селфи

0
Суетата е навсякъде около нас
Суетата е навсякъде около нас

Суетата е навсякъде около нас, а социалните мрежи допринасят за нейното разпространение с още по-голяма сила. Facebook, Instagram, Google+, Tweeter, всички те ни засипват ежедневно със снимки на жени и мъже с перфектни тела, които имат хиляди харесвания. Дали техните снимки имат някаква тайна, или са просто плод на случайността? П

о-скоро е първото, едва ли толкова много лайкове се постигат лесно и в изблик на напълно случайно хванат кадър. Днес ще ви разкрия тайната на перфектното фитнес селфи за социалните мрежи.

Някои от телата, които виждате наистина са плод на много упорит труд и всеотдайност, но голяма част от фитнес селфитата не са до край откровени. Мъжете и жените от снимките извиват така телата си, че да покажат ясно изразени определени мускулни групи, а някои от тях извеждат единият си крак напред и се усукват в кръста, за да осигурят илюзията. Защо ли? А, защо не? Щом номерът минава и се събират хиляди лайкове!

Добре е всички да изглеждат във форма и в реалния живот, но огромното мнозинство от хората не са с перфектни тела. Вие искате когато погледнат ваша снимка да си кажат: „Оу, страхотно тяло, харесва ми, искам и аз да изглеждам като нея/него!“

Как да се възползвате максимално от своето селфи, за да натрупа то хиляди харесвания:

  • Осветлението – достатъчното количество насочена светлина може да накара съвсем леко изразените коремни плочки да изглеждат наистина впечатляващо.

  • Позата – стегнете бицепсите си, дори и без да свивате ръка, приберете дупето, изкарайте единия си крак напред, така ще прикриете много от недостатъците си.

  • Дръжте нещо тежко – вземете гира в ръката си, така ще накарате мускулите си да работят за вашата по-добра визия.

  • Дрехите – забравете за потниците момичета, спортните сутиени са най-доброто, на което можете да заложите за перфектното фитнес селфи.

  • Филтри на снимката – разбира се, опитайте всичко, което Фотошоп може да ви предложи, за да постигнете перфектната снимка.

Вижте моят пример:

selfi-saveti 

И един последен съвет: Не се сравнявайте с другите, имайте самочувствието, че вашето селфи е най-доброто, а то ще бъде, ако следвате горните съвети. И още нещо... Не правете снимката в банята ;)

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари