4-те зодии, които само обещават, но никога нищо не изпълняват

4
Те могат да те омаят така, че да забравиш да гледаш действията им, а просто да слушаш сладките приказки
Те могат да те омаят така, че да забравиш да гледаш действията им, а просто да слушаш сладките приказки

Има един тип хора, които много обичат да дават празни обещания. За бъдещето, за "някога" и за времето, което всъщност не съществува.

Те могат да те омаят така, че да забравиш да гледаш действията им, а просто да слушаш сладките приказки.

Близнаци

Близнаците са най-умелите манипулатори в зодиака. Те наистина имат две лица и знаят как да ги използват много добре. В любовта са хитри и изключително коварни. Идват в живота ти, карат те да се влюбиш в тях и всичко уж започва на бързи обороти. Първо искат всяка следваща крачка да се случва бързо, а след това сякаш се променят и стават други хора.

Техният план включва това партньорът им да усети сигурност и някакво развитие във връзката им. Но точно преди най-големите крачки, Близнаците се спират и започват да дават назад. Тогава започват да валят фантастични приказки за бъдещето, които не вярвайте, че някога ще се случат. В същността на тази зодия е да действа направо и ако не го прави, значи сте попаднали на лош "екземпляр".

Девa

"Днес, утре... обещавам, де!" - колко ли пъти сме чували Девите да ни обещават нещо, а след това дим да ги няма. При тях е интересно, че обещанията им не са свързани с дълги срокове. Те могат всичко тук и сега. Представят се като силните на деня. Обещават звезди, планети и вечна любов още от утре. Но това разбира се никога не се случва. Девите имат навика да говорят прекалено много.

Те не влагат особен смисъл в почти нищо от това, което казват. По-угодно им е просто човекът до тях да чуе това, което иска и да ги остави намира. Девите са несериозни по душа, за това не разчитайте на уговорки с тях, а си правете планове, в случай, че не се появят. Те обичат да разтягат локуми, но в края крайщата нищо не казват... с всички тези приказки.

Скорпион

Обещанията на Скорпионите винаги са право в целта. Те имат навика първо много да слушат, а чак след това да говорят. Опознават партньора си добре. Следят как реагира на различни разговори за бъдещето и обещания. След като вече са натрупали достатъчно информация, Скорпионите подготвят своя сладък приказен план. Започват да обещават точно това, на което партньорът им се надява най-много. И нищо никога не се случва сега, а е оставено за "някога".

Скорпионите не са най-дейните на света, за това и не си правят труда да градят или създават нещо сами. Понякога се държат като паразити, които просто да се прикрепили към някого и си живеят добре на техен гръб. Ако попаднете на такъв представител на зодията, бягайте далеч. Обещанията му не ще се сбъднат.

Риби

Рибите са изключително "хлъзгави" и умеят да лавират между стотици обещания. Изглежда, че те са сериозни. Поне първоначално. Гласят се за съвмество съжителство, дори предлагат и брак. Но не се надявайте да стигнат до олтара. Пръстенът за тях не значи нищо, а голямата отговорност, която идва с брака, не е за тях.

Сватбите плашат Рибите и може да си останете сгодени за тях с години. Не се изненадвайте, ако накрая просто върнете годежния пръстен и си съберете багажа. Да не говорим за деца... по някаква причина Рибите изчакват на станат на 35-40, за да са се "наживели". Ако след това е писано, може да се замислят и за деца.

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари