2 септември ще бъде Ден на траур в Русе

6
Градът ще отбележи трагичната гибел на 11-годишния Венцеслав Георгиев
Градът ще отбележи трагичната гибел на 11-годишния Венцеслав Георгиев

Градът ще отбележи трагичната гибел на 11-годишния Венцеслав Георгиев

Със заповед на кмета на Община Русе 2 септември (събота) 2023 г. се обявява за ден на траур на територията на общината в знак на съпричастност с трагичната гибел и в памет на 11-годишния Венцеслав Георгиев.

В рамките на траурния ден общинските знамена пред всички общински сгради и на обществени места ще бъдат свалени наполовина. Отменя се провеждането на публични тържества и развлекателни събития. Препоръчва се предварително организираните официални събития, които не могат да бъдат отменени (с изключение на тези от личен характер), да бъдат съобразени с обявения траур и да започнат с минута мълчание в памет на Венцеслав Георгиев.

Общинската администрация и кметът Пенчо Милков изказват най-искрени съболезнования към семейството и близките на починалото дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Кмета ли пак дето е спал
    Все не го навирате в носа пък то мирише от километри ай спрете се с тоз малкия кмет повдига ми се от неговите безумни заповеди няма се къпетепв Дунав, ади ве каже къде определи место и ела да те изтйркам гърбът, че се насра вече!
  • 15
    5
    Русенка
    Скърбим за поредното загинало българско дете, явно, отгледано с много любов и грижи!
  • 6
    4
    русенец
    Някаква заря имаше откъм Левента май? В памет на загиналото детенце ще да е! Бенчо и корса сигурно са я организирали! Гнусна кумунярска работа! СРАМ!!!
  • -3
    3
    ДО 1
    ПОСЛЕ ЩЯТЕ ДА КАЖЕТЕ - ЗАЩО ПЕНЧО НЕ ОБЯВИ ТРАУР? СМОТАНЯЦИ СТЕ И СМОТАНЯЦИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ, С ТИЯ ДРЕБНИ ОБВИНЕНИЯ КОЙ КАКВО НАПРАВИЛ НЕЩАСТНИЦИ!
  • 7
    2
    Хората
    могат да скърбят без значение на длъжността им. Тези пропити със злоба не могат да се нарекат хора или просто не могат да разберат човешкото.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари