106-годишна филипинка е най-възрастната жена, снимала се за корица на модно списание

5

Нейната фотосесия се появи в априлския брой на известно филипинско издание на Vogue

Нестандартен начин да се привлече общественото внимание. На корицата на априлския брой на модното списание Vogue във Филипините изгря снимка на магнетична жена. 106-годишната Апо Уанг Од е най-възрастната жена, заставала на корицата на това издание.

Тя се занимава с древно изкуство, подобно на татуирането, при което се използва смес от въглища и вода, а с бамбукова пръчка тя се нанася върху кожата.

106-годишната филипинка започва с татуирането когато е едва на 16 години, което означава, че практикува професията в продължение на 90 години. По онова време прави революция, защото допреди нея този ритуал се е изпълнявал само от мъже.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари