10-те най-шокиращи раздели на лято 2015

0
Животът е кръговрат
Животът е кръговрат

Животът е кръговрат. Хората се срещат и се разделят. Няма драма. Или поне се надяваме да е така. А пък от друга страна ти се отдава възможност за нови приключения, нови запознанства. Това очаква и следващите 20 души – мъже и жени, които това лято сложиха край на връзките и браковете си. И понеже никой край не е желан и очакван, определихме разделите като 10-те най-шокиращи. Вижте ги.

1. Мис Пиги/ Кърмит

razdeli-1Шокираните почитатели на кукленото шоу „Мъпетите“ още осмислят вестта, че след десетилетия заедно любимците на не едно поколение – пищната Мис Пиги и вежливият жабок Кърмит, слагат край на връзката си. В съвместно изявление прочутите кукли потвърдиха, че вече не са обвързани романтично, но ще продължат да работят съвместно в телевизията и над други проекти.
„Хората се променят. Жабите и прасетата също. Бяхме заедно много дълго време“, казва Кърмит.
„След внимателно обмисляне и купища разправии, Кърмит и моя милост взехме трудното решение да прекратим романтичната си връзка. Всеки от нас вече води отделен живот. Ще се срещаме с други хора, прасета, жаби и т.н.“, пише Мис Пиги на страницата си във Facebook. Пищната кукла допълва, че това ще бъде единственият коментар по тази лична тема, освен ако не „получат подходяща оферта“.
И докато фенове още „преглъщат“ вестта за раздялата на любимците си, мнозина подозират, че това е просто добре обмислен пи ар преди предстоящото завръщане на „Мъпетите“ на телевизионния екран през септември в шоу, което ще предложи различен поглед към отношенията между прочутите кукли.

2. Зейн Малик/ Пери Едуардс

razdeli-2За разлика от почитателите на Мис Пиги и Кърмит, многобройните фенки на Зейн Малик със сигурност ще подскочат от радост при вестта, че бившият изпълнител от One Direction е сложил край на годежа си с 22-годишната певица Пери Едуардс. Според публикациите това се е случило преди две седмици и е съкрушило изпълнителката от момичешката група Little Mix. Любопитното в случая е, че само преди четири месеца, когато Малик оповести решението си да напусне One Direction, всички заподозряха, че той го прави заради годеницата си.

3. Гуен Стефани/ Гавин Росдейл

razdeli-3Ден преди да гръмне новината за разделите на Мис Пиги и Кърмит и Зейн Малик и Пери Едуардс, певицата от САЩ Гуен Стефани и британският китарист Гавин Росдейл оповестиха, че са подали молба за развод след продължил близо 13 години брак.

4. Кортни Кардашиян/ Скот Дисик

razdeli-4В началото на юли стана горещо и в клана Кардашиян – след появата на негови снимки със стилистката Клоуи Бартоли в Монте Карло, риалити звездата Кортни Кардашиян изпъди Скот Дисик – дългогодишния й партньор и баща на трите й деца.

5. Шарлийз Терон/ Шон Пен

razdeli-5Горещото лято на звездните раздели започна с новината, че холивудските знаменитости Шарлийз Терон и Шон Пен са прекратили романтичните си отношения след година и половина заедно.

 

6. Бен Афлек/ Дженифър Гарнър

razdeli-6Броени дни по-късно, слагайки край на продължилите с месеци спекулации около семейния им живот, холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Гарнър потвърдиха, че се развеждат.

7. Джулия Робъртс/ Дани Модър

razdeli-7Междувременно плъзна и мълвата за предстоящ скъп развод след 13-годишен брак между „Хубавата жена“ Джулия Робъртс и съпруга й, оператора Дани Модър.

8. Кейт Мос/ Джейми Хинс

razdeli-8Лошото момиче на британската мода Кейт Мос не издържа дълго в брачните окови и сложи край на брака си с музиканта Джейми Хинс. Двойката сключи брак през 2011 г и само четири години по-късно новината за развода е вече факт. Според приятели на двойката Джейми и Кейт не са успели да преодолеят семейните си проблеми, като рокаджията очаква в близките дни съпругата му най-накрая да подаде документите по развода.
Според най-упоритата версия за негативния развой в семейния живот на Кейт била ревността й към съпруга й. И то не спрямо други жени, а спрямо негови приятели.

9. Сиена Милър/ Том Стъридж

razdeli-9Сиена Милър също приключи връзката си с Том Стъридж. Звездната двойка реши да се раздели три години, след като се сгоди. По всичко личи, че двамата актьори са имали сериозни проблеми помежду си, тъй като дори скорошната им обща почивка не могла да спаси любовните им отношения.

10. Григор Димитров/ Мария Шарапова

razdeli-10В средата на лятото и българският тенисист Григор Димитров обяви раздялата си с Мария Шарапова. „Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам ѝ много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят“, каза хасковлията, цитиран от tenniskafe.com.

Източник: 10-те най
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари