Д-р Мирослав Ненков: В здравеопазването са се впили хора, готови да отнемат човешки живот

3
Те приличат на хора, говорят като хора, но не са хора, заяви анестезиологът
Те приличат на хора, говорят като хора, но не са хора, заяви анестезиологът Видео: NOVA

Те приличат на хора, говорят като хора, но не са хора, заяви анестезиологът

"В здравеопазването са се впили едни хора, които приличат на хора, говорят като хора, но не са хора. Те са готови за двата си лева, които могат да изкарат, да отнемат човешки живот". Това каза д-р Мирослав Ненков, анестезиолог и бивш министър на здравеопазването, предава NOVA.

Според лекаря проблемът в системата не са работещите в нея, а управляващите я.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Стоян
    Стига с тази циганка!Дрипла някаква!Много са Убийците,,не само Матеева,и в Медика мор,са доста,и Доктор Вълчева,също от мьрзел уби един добър журналист,преди време,но и тях ги чака кьсата клечка!
  • 5
    1
    IvoТова се знае и се...
    Това се знае и се вижда всеки ден,а пък може и да им се плаща да го отнемат,току виж са платили на Матеева и Граматикова,да убият родилката?Алчността е голяма работа, пьрвобитни и бедни хора,забогателии в последствие го правят това,Ами отстранете ги от работа,накажете ги такиви долни хора....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари