Моника Маринова: Вчера видях море от хора

1
Борбата е много трудна, сподели жената, която подаде сигнал за обезобразеното момиче
Борбата е много трудна, сподели жената, която подаде сигнал за обезобразеното момиче Видео: NOVA

Борбата е много трудна, сподели жената, която подаде сигнал за обезобразеното момиче

Хиляди се включиха в протести в подкрепа на 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче. Вълната на непримиримост срещу насилието заля десетки градове. На централните площади или пред съдебните палати в цялата страна хората изразиха подкрепа към семейството на момичето, несъгласие с правосъдната система в страната и чувството за безнаказаност към подобни постъпки.

Моника Маринова първа сигнализира за случая. Близката до семейството на пострадалото момиче получи и заплахи за живота си. „Вчера видях море от хора. Много плакахме, защото имахме нужда да знаем, че не сме сами. Борбата е много трудна и осъзнаваме, че тепърва ще става по-трудна”, сподели жената, цитирана от NOVA. По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, вече е пуснато на свобода. Моника сподели, че я е страх и не излиза от вкъщи сама.

Категорично смятам, че ако не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно голямо нищо”, заяви тя. Близката до семейството призова да не се съди за един мъж по външния му вид и да не се заклеймяват мъжете с татуировки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Иван
    Вьлна отбоклуци,защитават другибоклуци, вместо да се вдигнете срещу бандитите герб,занимавате се с глупости!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари