10 открития, които всеки мъж прави, когато стане баща

0
10 открития, които всеки мъж прави, когато стане баща
Снимка: div.bg

Преломен момент в живота на всеки мъж е денят, в който се събужда и осъзнава, че вече не просто е мъж, а човек, грижещ се за малко създание, което е направил с помощта на половинката си. От този момент отговорността на бащинството със страшна сила тежи на гърдите ви и вие научавате за света неща, които не сте подозирали. Вижте 10 от откритията, които ще направите, когато станете бащи. За да сте подготвени.

1. Апартаментът е смъртоносно опасен

Всички предмети, които се намират под нивото на кръста, ще бъдат или унищожени, или използвани за самоосакатяване. 90% от времето, отделено за възпитание на отрочето, ще бъдат проведени в опити да го спасите от тези опасности.

2. Сънят - новата еротична фантазия

8 уморителни часа на работа, а след тях блажена почивка с биричка и здрав нощен сън. Това е фантазията, която от известно време е заменила образа на Кейт Ъптън в главите на младотатковците. И няма как да е инак - от 3 месеца сте бащи, а сънят все още е мираж.

3. Ужасният характер

Някаква черна магия неусетно е превърнала малкото ви човече в някакво зловещо криво огледало, което отразява ужасните черти от вашия характер. Виждате ги в неговото упорство, в неговите капризи... Изведнъж осъзнавате какъв трън в задника сте бил за вашите родители!

4. Научавате се да се молите

Когато за първи път (не "ако", а именно "когато", защото това е неизбежно) обрусите главата на детето си в пода по невнимание, горещо ще се молите всичко с него да е наред и ще се изненадате колко добри сте в молитвите.

5. Превръщате се в лошото ченге

Към 2-годишната си възраст малкото цепеняче се научава толкова добре да манипулира жена ви, че тя се превръща в безволеви робот, подчинен пряко на малкия диктатор. И за да не изтървете контрола над нещата, на вас ви се налага да командвате, да издавате забрани и по 50 пъти на ден да повтаряте думата "не". Неприятна работа, но все някой трябва да я свърши.

6. Свободното време е само когато то спи

Децата са работодатели, незнаещи кодекса на труда. Почивни дни за тях не съществуват!

7. Малък не значи тих!

Нека да тежи само 6 кг., звукът, който детето ви издава, плашещо напомня този на пикиращ Су-35 в режим на атака. А някои форсират двигателите дори по време на сън. Няма измъкване...

8. Добрият анимационен филм може да бъде изгледан повече от 50 пъти

Смисълът на този постулат ще ви преследва ден и нощ и навсякъде, където има екран...

9. Вие всъщност сте ездитно животно

"Хайде на кончеее..." и изведнъж вече се сдобивате с ездач, а ушите ви играят ролята на юзди и бясно препускате в галоп през хола!

10. Щастие все пак има

Детето ви не само искрено преживява всичко, случващо се около него, но кара и вас да изпитвате радост и умиление, наблюдавайки го докато открива света :)

Източник: DIV.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари