Задържаха мъж за смъртта на баща му в Ловеч

0
47-годишният мъж е открит в нетрезво състояние
47-годишният мъж е открит в нетрезво състояние

47-годишният мъж е открит в нетрезво състояние

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Ловеч се води досъдебно производство за смъртта на 72-годишен мъж от града.

На 10 април 2024 г. около 14:00 часа в РУ-Ловеч е получен сигнал от 70-годишен мъж, че негов близък родственик най-вероятно е мъртъв в дома си. Адресът незабавно е посетен от екип на Районното управление на МВР. В апартамента е установен 47-годишен мъж в нетрезво състояние, както и тялото на 72-годишния му баща, съобщиха от държавното обвинение.

Извършен е оглед на местопроизшествие, при който са установени травматични увреждания по тялото на възрастния мъж. Предстои да бъде извършена аутопсия, която да установи точната и непосредствена причина за смъртта.

По случая е образувано досъдебно производство. 47-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР, след което днес с постановление на наблюдаващия прокурор му е наложена мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Работа по досъдебното производство продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари