"Учени от Вик" откриха уникални находки при разкопките в Русе

19

ВИК - Русе разкопава все повече улици в града

Едновременното копаене в почти всички части на града създава транспортен хаос, което опъна нервите на русенци до краен предел.

Въпреки неволите има и хора с чувство за хумор, които успяват да се надсмеят над трагичната ситуация. Последния пример за това са снимки на захвърлени електрически тротинетки в един от траповете, изкопан от водното дружество. 

"При археологически разкопки от страна на ВИК - Русе, учените се натъкнаха на исторически предмети. Учените от Вик - Русе предполагат, че те са били използвани за придвижване.", пише Краси Бозов в групата "Забелязано в Русе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    10
    бах ти глупаците
    До 6...Или не си ходил по чужбина или си кон с капаци.Обиколил съм половин Европа и малко от Сев.Африка.Е...няма такава свинщина като българската.Малко сме по-добре от арабите. И не ме разсмивай ,че българите са работни е умни.Болшинството са тъпи чалгаджии и разбира се ..мачовци.Най-големите пиячи ,еба..чи ...,свалячи ..Не случайно сме най-бедни в ЕС ,не случайно нямаме пътища като хората,а селата ни са като африкански гета.То не че градовете ни са нещо.Панелни ,комунистически коптори.Но така е в софийската държава.Прованса не е виновен.Лайната са в София.
  • 5
    9
    Аз
    Големи глупости се пишат!
  • 2
    8
    До ррф
    Иди в Америка след19.00 по улиците да видиш призрачни улуци и градове. В Русе кипи живота вечер спрямо там
  • -3
    7
    Ррр
    Русе не просто са глупави.....В Русе ВЕЧЕ няма ХОРА. Наричат го града на Призраците.
  • 6
    6
    До "бах ти глупаците"
    Заключението, което правиш за българите е меко казано простовато. Ако ти, познатите ти и приятелите ти сте от тъпите и мързеливите, то не ни слагай и нас в тази група. Хората са различни, идиоти има по цял свят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари