ВиК - Русе ви обича!

12

Локва във формата на сърце се появи в изкоп на ВиК

Щеше да е много смешно, ако не беше трагично. Сагата с разкопките на водното дружество продължава.

Докато някой усвоява стотици милиони, на шофьорите в Русе вече им се реве. Затварят се улици и се копае в пиковите часове на деня без предупреждение и без нужните указателни знаци и организация на движението. А след разкопките става трагично, защото почти няма участък, който да е ремонтиран качествено. Често кръстовища и улици стоят разкопани с месеци и трошат автомобилите на русенци. Положението наистина е кошмарно и нетърпимо.

"Пред петминутката! Положението е лапай салама….", пише Диян Стоянов, който е споделил снимките от булевард "Гоце Делчев" в социалната мрежа.

По ирония на съдбата в трапа на ВиК се е образувала локвичка във формата на сърце, което донякъде развесели изстрадалите шофьори в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    mpm
    И ние ги (обичаме) ВиК - Русе !!!
  • 8
    9
    Наистина
    Преди час платих заради водното че вчера спираха водата и след като дойде се прецака моно блока Ще берем ядове всичко се пълни с буклуци Неми се мисли кво става с водомери
  • 15
    8
    Loki
    Тези са малоумни. ЕС е място пълно с крадящи олигофрени и ръкопляскащи чукундури.
  • 13
    7
    Дедо ви Маркс
    Пзк сте недоволни, пак рИветИ, банани имате, бре! Па и портокали редовно и изобилно.... Кой ще даде тон за " Кой не скача е червен"?
  • 13
    6
    до "Вино и кебапчета"
    Лошото е, че в по-голямата си част служителите и ръководителите на ВИК са професионално некадърни. Защо? Че то се вижда с просто око.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари