Срам и позор за Русе!

3

Русенци не спират да се вълнуват от съдбата на запалената Гребна база.

Хората я свързват с многобройните спортни успехи, постигнати от младежи, които са тренирали там.

Милен Богданов, Драгомир и Стефка Желеви, Валентин Марков, Александър Голдщайн - все добри спортисти, които са представяли България на републикански състезания!

Жителите на град Русе са скептични относно причината за пожара, смятат, че имотът е апетитно парче и е възможно подпалването да е умишлено, за да му падне цената...

"Срам и позор за Русе. Тази база е помагала на много русенски гребци да достигнат до европейски, световни и олимпийски върхове. Не знам дали е включена в плана за крайбрежната ивица на Русе, но щом има милиони за нови "вити мостове", трябва да се намерят пари за ремонта и пускане в дейстие на гребната база, а не да продължава да бъде свърталище на клошари и наркомани.

Русе има нужда от атлети и бъдещи шампиони, а не от проблемни младежи. Час по-скоро тази жалка сграда в този вид трябва да се оправи и приведе в действие по предназначението си, а не да прави реклама на "цветущият ни просперитет" пред очите западните туристи от корабите акостиращи на понтони №8 и №9. МВР и Прокуратурата също трябва да проверят и дадат отчет на Русенската общественост дали това умишлено се прави от някой неизвестен "меринджей" с цел изкупуване на обекта за "жълти стотинки", коментира в социалната мрежа С. Коев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари