Спречкване между двама мъже в Русе завърши с пожар в автомобил

1
До инцидента се стига след имотен спор
До инцидента се стига след имотен спор Снимка: Dunavmost

До инцидента се стига след имотен спор

Спречкване между двама мъже в Русе завърши с пожар в автомобил.

Вчера следобед в Русе е възникнало спречкване между двама мъже, в резултат на което е подпален автомобил, съобщават от ОДМВР-Русе.

Сигнал за инцидента е получен в 16:40 часа. Пристигналите на място служители на Първо РУ установяват, че има изгаряния по задната седалка на паркиран пред гараж автомобил „Опел“.

Собственикът на колата е загасил пламъка своевременно с парче картон и вода, поради което не са били нанесени сериозни щети.

Установено е, че запалването е предизвикано от хвърлена малка пластмасова бутилка със спирт.

Според потърпевшия, бутилката е хвърлена от мъжа, с който е влязъл в пререкания. Причината за спречкването е бил техен имотен спор.

Случаят се изяснява от служители на Първо РУ. Заведено е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Тексас
    Добре , че не им дават оръжие на тези диваци. Ще се изтрепят като кучета. Циганите се трепят със брадви, мотики, сопи , лопати и други такива подръчни оръжия. Вземайте пример от тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари