Лекар-специализант оглави новоизлюпената структура на „Продължаваме промяната“ в Русе

5
„Продължаваме промяната“ учреди своя структура в Русе
„Продължаваме промяната“ учреди своя структура в Русе Снимка: Facebook

„Продължаваме промяната“ ще излъчат кандидат за кмет на Русе

„Промени Русе“ се нарича общинската организация на „Продължаваме промяната“ (ПП), която беше учредена в най-големия български крайдунавски град. Тя ще работи заедно с русенци, за да решава проблемите на града и страната. За председател на местната структура беше избрана д-р Петя Кашукеева – специализант по съдова хирургия в университетска болница „Канев“ в Русе.

„Вече няколко пъти Русе показа, че е готов за промяна. Нашата общинска организация трябва да затвърди добрите резултати от последните няколко избора. Знаете, че ако искаме да има дългосрочност в нашите намерения и действия, трябва да изградим силни и работещи местни структури“, заяви на учредителното събрание съпредседателят на ПП Кирил Петков. Той посочи голямото предизвикателство пред новоучредената структура в момента – местните избори. ПП си поставя за цел да спечели доверието на русенци с нови идеи за развитието на града. Освен със своя листа с кандидати за общински съветници, партията ще излъчи и кандидат за кмет на Русе на изборите през октомври.

„Общинската организация трябва да бъде инструментът, който ще помогне за победа на изборите наесен. В рамките на местната структура трябва да формираме местните политики, които ще имат реален ефект върху хората. Идеята на една отворена и демократична организация е да използва човешкия и умствен капитал на всички, за да може да се вземат най-ефективните решения“, каза още Петков.

Според областния координатор на ПП Людмил Христов най-важният приоритет пред партията продължава да бъде близостта до хората и справянето с техните всекидневни проблеми. Той призова гражданите на Русе и региона да се обръщат към общинската организация, когато искат да разкажат за значима местна кауза, да обсъдят проблемите на града или да предложат решение. Добре дошли са и симпатизантите, които искат да станат членове на ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Баба Вуна
    Завалията, сама си пише коментари - най-вече 8! Типично в неин стил!
  • -1
    12
    Meri
    Нека да опита жената,няма лошо!Млада е,има желание за промяна!
  • -12
    11
    विष्णु
    И Махатма Ганди да слезе и да управлява Русе , все ще има недоволни. Такава е човешката природа - вечно мрънкаща.
  • -5
    10
    Просто човек
    Голям лекар и човек! Браво! Нещо читаво нс хоризонта!
  • 7
    9
    Рядков
    Че още ли има мераклии да се катерят по изгнило дърво? Язък за докторката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари