Кирил Петков: Вече не става дума за коалиция, а за общност

0
Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" се регистрира в ЦИК за участие в местните избори
Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" се регистрира в ЦИК за участие в местните избори

Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" се регистрира в ЦИК за участие в местните избори

Много съм щастлив, че всички заедно се явяваме на тези избори. Тук вече не става дума за коалиция, а за общност. С тази общност ние заявяваме, че промяната продължава, че демократичните цели и ценности сега ще влязат и в местната власт.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, информира БГНЕС.

Коалиция "Продължаваме Промяната – Демократична България" се регистрира в ЦИК за участие в местните избори с общо 9302 подписа.

Съпредседателят на ПП и министър на финансите Асен Василев също присъства и каза от своя страна, че няма спорове и навсякъде са успели да се обединят около кандидатите за кметове. „Действащият финансов министър е лидер на политическа партия“, обясни той присъствието си в ЦИК.

Христо Иванов обяви, че целта на коалицията е на местните избори градовете да могат да отворят нова страница, както и българските общини, и да могат да тръгнат напред след дълга стагнация. Той добави, че това зависи от енергията и обединението на хората. „До тук бяха преговорите. Оттук-нататък започва усилената работа в името на победата“, категоричен е съпредседателят на ДБ и допълни, че основният приоритет е България да получи възможност да избере ново бъдеще за местната си власт.

Съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов от своя страна заяви: „Ние сме новата алтернатива в местната власт“.

Кирил Петков отбеляза, че днес тук с тях са Васил Терзиев, зад когото застават абсолютно всички и са сигурни, че ще има победа в София, както и кандидатът за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов, Рена Стефанова – кандидатът за кмет за Русе, Методи Байкушев – кандидат-кмет за Благоевград, Йордан Терзийски – кандидатът за кмет на Велико Търново. „И това са само част от кметовете, които вече потеглят и всеки един от тях ще представи своята кампания в следващите дни“, заключи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ...
    ""демократичните цели и ценности сега ще влязат и в местната власт."" Ама те до сега 30г. не бяха ли влизали тези демокрации, че сега с вас ще нахлуели ? Сега тепърва ли влизаме в демокрацията ?
  • 5
    1
    ППДБ
    ПродажниПредателиДвуличниБоклуци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари