Валери Андреев - областен координатор на "Продължаваме промяната" в Русе?

2
Познанството му с Кирил Петков датирало отпреди десетина години главно по линия на проекти, в които Петков е бил инвеститор
Познанството му с Кирил Петков датирало отпреди десетина години главно по линия на проекти, в които Петков е бил инвеститор Снимка: БГНЕС / Архив

Както вече стана известно, листата на новата коалиция „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев в Русе ще се води от Николай Събев

Собственикът и изпълнителен директор на една от най-големите куриерски фирми в България ЕКОНТ реши да наруши зоната си комфорт и да се захване с политическа дейност „на ползу роду”, пише вестник "Бряг". 

Кои ще се наредят в листата след него, все още не се дава гласност. „Листите – в петък!”, лаконичен бе Събев пред вестника. Той обаче разкри, че областен координатор за Русе на „Продължаваме промяната” ще е експертът Валери Андреев.

Най-вероятно той ще бъде и един от кандидатите за депутати в челните позиции на листата след Събев. Пада му се по право, както се казва. Самият Андреев отказа засега да потвърди това.

Андреев е познато лице в Русе. Бил е зам.-директор на „Свободна зона” – Русе, изпълнителен директор на "Национална компания индустриални зони” ЕАД – София, дългогодишен член на управителния съвет на волейболния отбор „Дунав”, а от две години и негов мениджър. Русенци го помнят най-вече като зам.-кмет при две управления – на синята Елеонора Николова и на червения кмет Божидар Йотов.

Технократ, експерт в сферата на индустриалните зони, складовите дейности и рециклирането на материали. В това си качество беше част от екипа на Кирил Петков в икономическото министерство при първото служебно правителство на Радев. Познанството му с Кирил Петков датирало отпреди десетина години главно по линия на проекти, в които Петков е бил инвеститор, каза специално за вестник „Бряг” Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари