Петя грабна първа награда от международен конкурс

3
Русенката изпълни песента Suus по време на конкурса в Търново
Русенката изпълни песента Suus по време на конкурса в Търново Видео: Български Музикални Таланти

В гр. Велико Търново от 5-7 май, 2017 година се проведе Четвъртият международен конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето“.

В него участваха над 250 деца от България, Словения, Румъния, Босна и Херцеговина и Русия. Откриването бе от 10.30 часа на сцената на Центъра за личностно развитие.

Oсновната цел на конкурса е да открие и даде път на млади таланти, певци и инструменталисти, и да подпомогне тяхното развитие. За тази цел се организират музикални концерти, фестивали, международни, регионални и национални конкурси, симпозиуми, празници на песента, рисуването и танците; мюзикъли, турнета в страната и чужбина, образователни прояви в областта на изкуството и културата, и много други.

Конкурсът е организиран от Сдружение”Елита” гр. В.Търново с Председател Петя Василева. Той се провежда под почетния патронаж на кмета на Община Велико Търново инж. Даниел Панов. Включен е в културния календар на Община Велико Търново, която е съорганизатор на събитието.

Журито, което оценяваше талантите беше Мими Иванова, Миглена Георгиева, Габриела Дакович,Кристиян Аливеч и Стефка Денева.

Петя се състезаваше в трета възрастова група 13-16 години. Тя изпълни песните Нека вали и Suus, с които достойно завоюва Първа награда и наградата за изготвяне на видеоклип.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари