Petia G. полетя с „Бели крила“

1
Талантливата русенка пусна първия си самостоятелен сингъл
Талантливата русенка пусна първия си самостоятелен сингъл

Латино кралете Торино и Пашата написаха песента специално за нея

„Бели крила“ - това е името на първия самостоятелен сингъл на младата поп певица Petia G. За дебютния си музикален проект звездата от „Гласът на България“ се събра с латино кралете Торино и Пашата, чиито парчета традиционно са в стил регетон.

Музиката на „Бели крила“ е дело на Lu Arts, а последните щрихи слага Росен Стоев – Reptilla.

Клипът носи усещане за горещо лято и силни любовни емоции, като в ролите на двама влюбени влизат самата Petia G. и плувецът Теодор Цветков. Режисьорският тандем Георги Салпаров и Симеон Михалков избират няколко локации за снимките, а финалният резултат е секси, горещо и емоционално видео с послание за невъзможните връзки, споделя Монитор.

Petia G е на 19 години и е отраснала в Русе, където от дете се занимава с музика. Тя е завършила музикалното училище в дунавския град с няколко профила - ударни инструменти, поп и джаз пеене и актьорско майсторство. През 2015 г. стига до финала за избор на български представител за детската Евровизия, а само след месец й предстои ново предизвикателство, след като беше приета в класа по поп и джаз пеене на Етиен Леви в НБУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари