Песента на русенски артисти оглави музикална класация

6
"Времето спря" е включена в първия по рода си спектакъл за зрящи и незрящи, озаглавен "Гара Любов"
"Времето спря" е включена в първия по рода си спектакъл за зрящи и незрящи, озаглавен "Гара Любов" Снимка: Кадър You Tube

"Времето спря" е включена в първия по рода си спектакъл за зрящи и незрящи, озаглавен "Гара Любов"

Русенската песен "Времето спря" завоюва водеща позиция в класацията за независими изпълнители "Ново 10+2" на БНТ.

Това музикално произведение е резултат от съвместните усилия на няколко талантливи артисти от Русе. Ваня Георгиева и Димитър Пишев са изпълнители и автори на песента, а сред създателите на музиката откриваме и имената на Васил Маринов и Сержо Авакян. В звукозаписа и аранжимента на "Времето спря" се включва Петър Макавеев.

Парчето е включено в първия по рода си спектакъл за зрящи и незрящи, озаглавен "Гара Любов", създаден в Русе от Сдружение "Стенд Арт". Това изключително събитие получи широк отзвук както в самия град, така и в цялата страна.

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов, текстът е дело на Ваня Георгиева, а оригиналният многоканален саундтрак е създаден от Пламен Мирчев - Мирона. В спектакъла участват Васил Маринов, Йоланда Димова, Любен Русенски, Милен Димитров, Надя Банчева и Николай Ангелов, създавайки незабравимо изживяване за публиката. Майсторското видеозаснемане на "Времето спря" е дело на още един талантлив русенец - Венцислав Тодоров, който този път се включва в партньорство с Виктория Караколева. Видеоклипът разказва една изумителна история за красива и безметежна любов, преплетена с бремето на действителността. В главните роли са актьорите Мартин Пашов и Йоанна Колушева.

Тази седмица песента се бори отново за първо място, с което песента би станала една от месечните финалисти в класацията. Можете да я подкрепите, като гласувате на този линк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Музикален критик
    Ако чичо Пренджо не пее в хора, песента не струва. Очакваме великите му коментари във фацебуука. Разбира се, когато баба Вуна с Васелина му разреши, като втора зъп Руга. С Първата му шляпаме педалите на къс пас.
  • -5
    2
    До първи коментар
    Абсолютно съм съгласен, чалгата е най-добрата музика в целия свят! За мен тя възспитава хората към добро и подеяние. ЧЕЧЕНЕЕЕЕЦААА
  • -5
    1
    НЕ Е ВЪЗМОЖНО
    ЩОМ НЕ Е ЧАЛГА, НЯМА КАК ДА УГЛАВИ КОЯТО И ДА Е КЛАСАЦИЯ. ЧЕЧЕНСКА СИЛА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари