Петя от Русе взе две първи места в конкурси

6
Петя завладя жури и публика с песента „Listen“
Петя завладя жури и публика с песента „Listen“ Видео: VTtv

Две първи места в два конкурса за русенката Петя Георгиева.

Само за ден талантливата млада изпълнителка Петя Георгиева с вокален педагог Десислава Станкова - гр.Търговище , взе участие в два престижни конкурса и се завърна с първи места.

Огромен интерес от страна на изпълнители от цялата страна и чужбина предизвика втория Международен музикален конкурс „Art Stars – Звезди на изкуството”. Той се проведе във Варна от 7 до 10 септември. Над 300 изпълнители в различни жанрови категории се състезаваха за първите места пред погледа на  Хайгашод Агасян и други изявени български изпълнители и композитори. Сред кандидатите имаше изявени таланти от Турция, Русия, Македония и Италия.

В трета възрастова група Петя категортично спечели първото място , а също така получи и Специална награда картина, предоставена от Асоциация за съхранение и развитие на българското изкуство Булгарика-"Порив". Тя впечатли журито и публиката с изпълнението си на народната песен „Лале ли си, зюмбюл ли си“ и баладата ”Listen”.

Веднага след участието си във Варна, Петя се яви във финалния етап на провелия се в Казанлък  конкурс за руска песен  - "Пусть всегда будеть солнце". С изпълнението си на руската песен "Душа", талантливата русенка отново убеди журито в качествата си и се нареди на първото място сред 82 участника.

Вижте видео със завладяващото изпълнение на „Listen“:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари