Осъдиха мъж, опитал да изнасили проститутка в Русе

0
Осъдиха мъж, опитал да изнасили проститутка в Русе

Съдът в Русе отсъди две години и осем месеца лишаване от свобода на мъж с основно образование, който се опитал да изнасили проститутка.

Сцената се разиграла на 11 декември миналата година.

Мъжът се намирал в близост до подлеза на подлеза на бул. „България“, недалеч от бар „Сибила“, когато срещнал колежка на приятелката си (проститутка). Мъжът я спрял и й обяснил, че отдавна има желание да прави секс с нея и й предложи да направят това веднага, на място. Тя отказала и продължила по пътя си, но подсъдимият я нападнал и я съборил на земята.

Жената се разплакала и започнала да го моли да я остави, но извършителят не се отказал. Викала и за помощ, но никой не се отзовал. Така тя се принудила да се бори и оказала яростна съпротива. Въпреки че престъпникът успял да свали дрехите й и почти да извърши намисленото, все пак жената успяла да го отблъсне преди той да стори това. Дори успяла да извади телефона си и да се обади за помощ, но престъпникът го избил от ръката й.

След като успяла да избяга, жената потърсила помощ в полицията и подала жалба. Била освидетелствана и от съдебен лекар за нараняванията, които получила по време на борбата с насилника.

Мъжът направил самопризнания, били събрани и други доказателства за вината му и така се стигнало до осъдителната присъда. Той ще трябва да излежи двете години и осем месеца в затворническо заведение от закрит тип, при първоначален строг режим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари