Три години затвор за грабеж в Русе

0
Рецидивистът е посегнал на жена
Рецидивистът е посегнал на жена Снимка: Dunavmost

Рецидивистът е посегнал на жена

По обвинение на Окръжна прокуратура - Русе, А.Б. е признат за виновен с влязъл в сила съдебен акт за това, че на 08.05.2023 г., в гр. Русе, в условията на опасен рецидив, отнел чужди движими вещи (чанта, хранителни продукти, тоалетни принадлежности, ключове, портмоне и парична сума в размер на 170 лева) на обща стойност 368,02 лева, от владението на жена от гр. Русе, с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила.

Осъден е и за това, че по същото време и място, в условията на продължавано престъпление – на три пъти, използвал платежен инструмент – дебитна и кредитна карта на името на пострадалата жена, без съгласието на титуляра.

За извършените престъпления той е осъден на лишаване от свобода за срок от три години и осем месеца, което да бъде изтърпяно ефективно при първоначален строг режим.

По отношение на А.Б. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и съдебният акт е приведен в изпълнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари