Оправдаха 65-годишен русенец по обвинение в опит за убийство

2
Присъдата може да се обжалва пред ВТАС
Присъдата може да се обжалва пред ВТАС Снимка: Dunavmost

Присъдата може да се обжалва пред ВТАС

Оправдаха 65-годишен русенец по обвинение в опит за убийство, съобщават от Окръжен съд - Русе.

Окръжната прокуратура в Русе внесе в края на месец юни 2022 година съда обвинителен акт срещу 65-годишен мъж за опит за убийство.

Престъплението е извършено на 22 септември 2020 година в Русе. Обвиняемият П. Ж. направил опит умишлено да умъртви К. Б. Последният живеел на семейни начала с дъщеря му, но двамата се разделили и жената се върнала в бащиния си дом.

Така на 22 септември вечерта К.Б. употребил голямо количество алкохол. След това решил да изясни отношенията си с дъщерята на обвиняемия. Докато двамата разговаряли пред блока, при тях отишъл и баща ѝ. Между мъжете възникнал конфликт, който прераснал в сбиване. К.Б. нанесъл няколко удара на П.Ж., който от своя страна извадил джобно ножче и отвърнал, като го пробол на няколко места по тялото. Пострадалият бил откаран в Университетската болница „Канев“, където лекарите извършили по спешност операция, за да му спасят живота.

Състав на Окръжен съд - Русе призна П. Б. Ж., който е неосъждан, за невиновен в това, че на 22.09.2020 г. в гр. Русе, направил опит умишлено да умъртви К. И. Б. от гр. Русе, като деянието останало недовършено по независещи от волята на дееца причини.

Присъдата може да се обжалва пред ВТАС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари