"Хамас" пусна видеоклип, в който показва двама заложници

1
Израел определи кадрите като психологически тероризъм
Израел определи кадрите като психологически тероризъм Видео: NOVA

Израел определи кадрите като психологически тероризъм

"Хамас" разпространи видеоклип, който показва двама от заложниците на радикалната групировка. Те казват пред камера, че обичат семействата си и молят да бъдат освободени. Определянето на датата и мястото, на което е сниман клипа е невъзможно.

Той беше разпространен на празника, на който евреите отбелязват края на робството си в Египет. Израел определи клипа като психологически тероризъм. В страната непрекъснато има демонстрации на роднини на отвлечените. Те искат от правителството да спре всички други операции и да се заеме с освобождаването на близките им.

"Да видя баща ми днес само засили усещането колко е важно да бъде постигната договорка възможно най-бързо. Нека всички се върнат у дома. Настоявам лидерите на държавата да гледат записа и да видят как баща ми плаче и моли за помощ", заяви дъщерята на един от показаните мъже Илан Сигел, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    а случайно
    да знаете, че Газа не е израелска територия по резолюцията на ООН за създаването ни Израел! Ивицата и други земи са завладени от Израел, т. нар. анексирани територии! Е каква е разликата между Израел и Русия?!? Защо за евреите може, а за руснаците не може?!?
  • -1
    4
    Etien
    Евреите не ги лови сьд,за тях правосьдие няма,за тях са важни само парите,но са умни и креативни и винаги се справят,за разлика от тъпите, мьрзеливи и прости диваци, пустинни арабски маймуни,които трябва да се учат от тях,но уви,не успяват,така,че да се махат от Газа..
  • 1
    3
    Мони,
    Какво чувам?!? Нетаняху май ще става клиент на Международния наказателен съд?!? https://glasove.com/na-fokus/mezhdunarodniyat-nakazatelen-sad-obmislya-da-izdade-zapoved-za-arest-na-netanyahu
  • 3
    2
    монка,
    що си плюеш братчедите бре?!? А що не изпълнявате решенията на ООН от 1948, когато ви създадохме като държава?!? Колко територия ви определихме?!? 14 000 кв.км, колко сте сега - 20 770 кв. км! Вие кво земя ли раждате или от съседите крадете?!?
  • -1
    1
    Moni Levi
    Този ислям, мюсюлмани, мизерни и прости диваци дрипави и прости,за избиване са,всичките,и в Газа,да заселят евреи,за наказание, арабите да бъдат заличавани изцяло от земята, и Газа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари