Около 20 автомобила имаше на мото протеста "България - Дом на българите"

0
Според Бойко Никифоров, подобно шествие ще има всеки четвъртък, докато не бъде отменена "противоконституционната наредба"
Според Бойко Никифоров, подобно шествие ще има всеки четвъртък, докато не бъде отменена "противоконституционната наредба" Снимка: ТОП НОВИНИ

Около 20 автомобила се събраха днес на паркинга на бившата "Мототехника" за да се  включат в шествието под надслов "България - Дом на българите".

То бе организирано от русенеца Бойко Никифоров и "Бъдеще за Русе", и събира подкрепа предимно в социалните мрежи, предаде ТОП НОВИНИ.

"Протестираме срещу политиката на управляващите, които превърнаха България в мащеха за българите и майка за чужденците. Протестираме срещу дискриминацията на българите за сметка на чужденците, узаконена с Наредба на Министерски съвет от месец август, съгласно която кметовете на населените места осигуряват с финансови и материални средства всички битови нужди на незаконно пребиваващите в страната чужденци", заяви отново Никифоров. 

Той бе категоричен, че подобно шествие ще има всеки четвъртък, докато не бъде отменена "противоконституционната наредба". 

Припомняме, че в Русе вече се проведоха няколко протеста против емигрантски лагер в града или региона. По време на последния стана ясно, че от Министерски съвет са уверили, че към момента няма взето решение за изграждане на лагери за емигранти и няма оглеждани такива постройки за целта на територията на област Русе.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари