И Русе участва в протеста срещу правителството

8
Организатори на автошествието съобщиха, че към този момент са блокирани участъци от Русе, Стара Загора и Варна- Аспаруховия мост
Организатори на автошествието съобщиха, че към този момент са блокирани участъци от Русе, Стара Загора и Варна- Аспаруховия мост Снимка: Кадър от Системата ни убива

Автошествието срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се насочи от София към Пловдив.

Множество коли пътуват към града под тепетата с развети трибагреници.

Колите, които ги пресрещат, ги поздравяват със светлинни и звукови сигнали, пише Frognews. На много места да позиционирани полицейски коли по автомагистрала „Тракия“. Засега протестиращите не срещат проблеми от органите на реда. Недоволните от управлението на страната призовават хората да се присъединят към автошествието.

Колоната спря преди тунела "Траянови врата". Всички хора скандират: "Долу ГЕРБ" , "Борисов-позор. Оставка и затвор". "Всеки ден ще е така до победата". Движението в посока Пловдив се осъществява в едната лента.

Организатори съобщиха, че към този момент са блокирани участъци от Русе, Стара Загора и Варна- Аспаруховия мост.

След около 30 минути, автопоходът направи обратен завой след тунела и се насочи обратно по магистралата към София. Имаше леко спречкване между протестиращи и полицаи за посоката, към която ще се насочат всички.

"262 дни сме на този протест. Това е протестът на хората без политически амбиции и без банкови сметки", казаха майките от "Системата ни убива". Те отбелязаха, че нито една голяма медия - БТВ, НТВ и Канал 1 не ги отразява. На похода се появи само един екип на пловдивска медия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари