Тийнейджъри извършиха въоръжен грабеж в Русенско

4
Жертвата е 79-годишен мъж с порезна рана
Жертвата е 79-годишен мъж с порезна рана

Жертвата е 79-годишен мъж с порезна рана

Полицаи установиха извършителите на въоръжен грабеж на възрастен мъж в Русенско.

На 27.04.2024 г. около 08:00 ч. в РУ - Бяла е получен сигнал от 79-годишен мъж, живущ в село близо до града, за това че около 01:00 часа през нощта, в стаята му влезли две непознати за него лица от мъжки пол с шалове на лицата. Едното лице заплашило с нож мъжа, че ще го убие, ако не си даде парите, след което въпреки оказаната съпротива с ножа нанесло порезна рана в областта на основата на показалеца на дясната му ръка и отнело черна мъжка чантичка, оставена на леглото, съдържаща сумата от 120 лв., мобилен телефон "Нокия" и лични документи.

От извършените незабавни издирвателни мероприятия от служители на районното управление като извършители на деянието са установени две непълнолетни лица съответно на 16 и 15 години от същото село, съобщиха от полицията в Русе.

По случая е образувано досъдебно производство за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    fdfddgdgs
    аз ако стана на 80, и ядрено оръжие да имах няма да ме опази
  • 7
    10
    До автора:
    Никъде не прочетох, че двамата Сандокановци с ножовете всъщност са мръсни цигани, биологичен отпадък!
  • 5
    9
    До Бенедикт
    Луд ли си ? Че нали ако целокупният народ е въоръжен ще погне главните крадци в държавата? Те не случайно гласуваха промяна в ЗКООСБ. Завишиха с още 50 боеприпаса наличноста към личното оръжие,поне това което се търкаля официално по къщята им.Друго кво е,един господ знае .
  • 14
    8
    дд
    Яко дърво трябва на тия гамени
  • 24
    7
    Какво като са от "нашите"
    Само принудителен труд за дълго време.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари