Мъж трови с антифриз кучета в София

1
Мъжът напоявал хляб с антифриз, за да отрови четириногите
Мъжът напоявал хляб с антифриз, за да отрови четириногите Снимка: БГНЕС / Архив

Мили хора с кучета, с деца, а и такива, на които просто им пука...

Вчера в 11:30 в градинката пред Народен театър, разхождах кучето си Мъри. Мъри е лаком и често не ме слуша, но по принцип навън не си хапва от земята. За съжаление, вчера си хапна залък хляб. Хлябът беше разхвърлян по земята от МЪЖ на възраст около 40, сив анцунг и шапка с козирка. Стоеше на първата пейка вдясно, когато влезеш в градинката, идвайки от Коста Кафе на Батенберг. Привидно хранеше гълъбите, а след това си правеше селфита с тях, докато ядат сладко-сладко от хляба. Мъжът видя, че Мъри също си хапна и наблюдаваше как му се карам след това.

Прибрах Мъри и отидох на работа. Не му сложих от неговата храна за наказание. Когато се върнах, Мъри беше в критично тежко състояние и не можеше да се изправи на краката си.

Веднага го закарахме до Централна Ветеринарна Клиника. Професионалистите там се бориха цяла нощ за живота на Мъри, който беше с висока температура и АНТИФРИЗ в тялото си! Антифриз, с който е бил напоен съответния хляб. Сега Мъри е добре, защото бе спасен преди да е станало твърде късно!

МОЛЯ, ВНИМАВАЙТЕ, КОГАТО СЕ РАЗХОЖДАТЕ ТАМ, КОГАТО РАЗХОЖДАТЕ КУЧЕТАТА И ДЕЦАТА СИ.

И моля, ако видите мъж, който отговаря на това описание, снимайте го и се свържете с мен. За съжаление, не мога да дам по-подробно описание на това същество, защото не предполагах, че ще се наложи да помня лицето му... но уви.

Лора Кадурина

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари