Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла се размина на косъм

18
Опасната ситуация е заснета с видеорегистратор
Опасната ситуация е заснета с видеорегистратор Видео: NOVA

Опасната ситуация е заснета с видеорегистратор

Джип с молдовска регистрация едва не предизвика тежка катастрофа на пътя Русе - София. Опасната ситуация е заснета с видеорегистратор. На кадрите се вижда как шофьорът на джипа се движи в насрещното и минава на сантиметри от две коли. Искрен Искрев подава два сигнала на 112. Полиция обаче така и не се отзовава.

Проверка е разпоредена едва след сигнала на NOVA.

Ситуацията се разиграва на участъка Русе - Бяла в понеделник около 06:00 часа сутринта.

„Малко след като напуснах Русе, лек автомобил с молдовска регистрация предприе изпреварване на участък, където това е забранено”, разказва Искрен Искрев. „Очаквах да изпревари само мен, но той продължи в насрещното”, разказа Искрен Искрев.

Джипът се разминал на сантиметри с два други автомобила.

За радост удара се размина. Подадох сигнал на 112, казах на оператора, че ако го спрат по пътя към Бяла, аз също ще спра, за да покажа клипа на полицаите”, каза Искрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Загрижен
    За съжаление това е ежедневие...
  • 9
    11
    Русенец
    Бойкот на глобите тва е истината!!! Ми хванат хуя когато се научат да взимат номерата и книжките на чужденците тогава и аз ще си плащам ебалници недоебани!
  • -2
    10
    Значи
    Всички които слагат минуси на пост №7 са същите като румънеца - джигити и мангали с коптори
  • 12
    9
    до 7
    Хубав въпрос. От разклона за Тръстеник (това е на 15 км. преди Волово) до Златна Панега са 186 км, които според Google Maps ще отнемат 2:22 часа. Предполагам в алгоритмите на Maps не е заложено нарушаване на ограничението на скоростта. Т.е. не виждам проблем. Не съм „шефа на КАТ“, но се надявам това да отговаря на въпроса ти.
  • 14
    8
    до 7
    Мдаа, лесно е да плюеш нали. А да изгледаш първо клипа и да помислиш е много сложно упражнение. 1. Къде чу че обаждането е от град Русе, че пресмяташ изминат пробег Русе - Златна панега за време и средна скорост ммм? 2. Този с джипа според теб е божа кравичка нали
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари