Откриха труп на мъж на изхода на Русе

7
Сигналът е подаден тази сутрин от пътуващи, които са видели тялото край пътя
Сигналът е подаден тази сутрин от пътуващи, които са видели тялото край пътя Снимка: БГНЕС

Сигналът е подаден тази сутрин от пътуващи, които са видели тялото край пътя

Мъж е бил блъснат и убит от кола на изхода на Русе в посока София, предава БНТ. Не е ясно кога е станало произшествието.

Хора, които работят в района, разказаха, че сигналът е подаден тази сутрин от пътуващи, които са видели трупа край пътя. Мъжът вероятно е блъснат в тъмната част на денонощието. Автомобилът обаче не е спрял. На мястото са намерени части от броня.

В Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия от русенската полиция отчитат ръст на катастрофите за първите десет месеца на годината. До края на октомври са регистрирани 868 катастрофи, с 36 повече в сравнение с миналата година. Ранените са 374 души, а 24 са загинали, което е с шестима повече.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Семкаджията
    От русенската милиция отчитали... нещо като НСИ, но с посещение на място. А реален контрол кога? Или Стилян до там не може да го измисли. Камерката, семките и давай по лесното, да постигнем таргета за снимки и да си ходим, да се оправят.
  • 2
    2
    Моето име
    Обади се в полицията с тази информация.
  • 25
    1
    Водач на МПС.
    Не зная какво МПС е убило човека, но днес към 10:30 срещнах в мъглата между Самоводене и Куцина бял ТИР със счупена предна лява част на бронята и липсващ фар. За съжаление не видях регистрацията, но има достатъчно камери по трасето. Дано да съм полезен.....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари