Мъж ослепя след като бизнесмена Кирил Петков го простреля в главата

7
Мъжът от карловското село Васил Левски ще отговаря за опит за убийство по хулигански подбуди
Мъжът от карловското село Васил Левски ще отговаря за опит за убийство по хулигански подбуди Снимка: Никола Михайлов / 24 часа

Мъжът от карловското село Васил Левски ще отговаря за опит за убийство по хулигански подбуди

Бизнесменът от карловското село Васил Левски Кирил Петков простреля приятеля си с незаконен пистолет в главата, в резултат на което мъжът е ослепял.

Сега Петков ще отговаря пред Окръжния съд в Пловдив за опит за убийство по хулигански подбуди, за нарушаване на обществения ред и за притежание на незаконно оръжие.

На 9 май м.г. Петков се скарал с приятеля си Марин Гърдев, с когото пили същата вечер. “Когато купонът вече приключвал, подсъдимият влязъл в кавга с Гърдев. Извадил оръжието и го прострелял в главата", разказа единият от адвокатите на пострадалия Станко Кидиков, цитиран от в. “24 часа”.

Ден след инцидента полицаи претърсили дома на Кирил Петков. Близо до стопанска пристройка те намерили пистолет без номера, сглобен от части за “Baikal” и “Макаров”. С оръжието са открити и патрони.

Съдия Михаела Добрева насрочи следващото заседание за 9 януари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Един човек
    Ама бизнесмен,ама приятел...ако и бизнеса му е като приятелството... по-добре и без двете,а най добре без него!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари