Мъж хвърля дъска от каруца срещу жени, но удря полицейска кола

0
Мъжът е отведен в полицията, случаят е документиран и е започнато разследване като е образувано досъдебно производство
Мъжът е отведен в полицията, случаят е документиран и е започнато разследване като е образувано досъдебно производство Снимка: БГНЕС

Досъдебно производство за извършени хулигански действия е образувано в РУ – Бяла, заради случай в с. Бистренци

За случая съобщава ОДМВР Русе. На 13 ноември малко преди 5 часа вечерта в районното управление в гр . Бяла се е получил сигнал от жителка на с. Бистренци, която съобщила, че на адрес в селото, където живее в момента заедно със сестра си, е дошъл племенникът им /34 г. от гр. Бяла/ и между тях възникнал скандал, при който той им отправил обиди, закани и заплахи, като ги блъскал и удрял.

Изпратеният на място дежурен автонаряд от РУ-Бяла веднага се отзовали на адреса двете жени. Впоследствие там отишъл с конска каруца и въпросният мъж, който бил във видимо нетрезво състояние и лъхал на алкохол. Той започнал да обижда и заплашва към жените пред полицаите. Униформените му отправили предупреждение да прекрати това и му изготвили съответния протокол, след което са му издали и устни разпореждания да напусне адреса и да не се връща.

Оттегляйки се от там обаче, той взел дървената пейка на каруцата и замахнал да удари жените с нея, но полицейските служители успели да му я отнемат и да предотвратят физическата саморазправа. След това той хванал друга по-малка летва и я запратил срещу жените, но тя не стигнала до тях, а паднала върху полицейската кола.

Мъжът е отведен в полицията, случаят е документиран и е започнато разследване като е образувано досъдебно производство с оглед изясняване на извършено престъпление по чл. 325, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари