Миролюба Бенатова: Насилието е национален спорт в България!

2
Ако не беше ТоТо нямаше да знаете, че Тити Папазов обича да стриже жени, смята журналистката
Ако не беше ТоТо нямаше да знаете, че Тити Папазов обича да стриже жени, смята журналистката Снимка: Фейсбук

Ако не беше ТоТо нямаше да знаете, че Тити Папазов обича да стриже жени

А и интересно, как в държавата на Динковците, всички шумно декларират, че са против насилието.

Нещо не се връзва.

А до онзи ден адмирирахте лова на мигранти, боя на бабички по границата, саморазправата с посочени в социалните мрежи за престъпници, гражданските отряди и други подобни "мирни" прояви.

ТоТо явно ще понесе отговорност заради всички - публични и не само, вербални и физически насилници, лъжци и манипулатири, на които никой не смее да скочи.

Де да имаше такава категоричност и към политиците (математиците, социолозите, политолозите и други експерти), които всеки ден безкритично сеят омраза и заблуди от всякакви официални екрани, слушани от официални журналисти.

А и интересно как никой не се заглежда в други Youtube канали. И не се замисля как се финансират, кой стои отзад и върти машината на влиянието им. Защото това, че дарения стигат за издръжката им, не е вярно.

Ех, каква държава и общност щяхме да сме, ако наистина имахме нетърпимост към несправедливостта, лъжите и насилието.

Сега сме стегнати в свинските опашки, на които трябва и забиваме стрелички по посочени мишени.

ТоТо е лошият вестител. Огледалото. Смехът на анонимната публика, която остава там - в сенките, където сме всички ние.

Образът в огледалото не ни понесе и решихме да го счупим. Но сме в стая с огледала.

Насилието е национален спорт в България. От лелките в яслите, които бият и обиждат децата, до издевателствата в старческите домове и изнудването на гробищата.

И да, хубаво е да започнем да осветяваме тайните кътчета на обезчувствената си обществена душа. Но линчът и радостта от нечие публично унижение и гражданска смърт, не е нищо повече освен още от същото.

Миролюба Бенатова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    \ jhhjh
    тая мърша не е журналистка ами проститутка - проституира за каквото й плащат, утре ако от американската централа кажат че е хубаво хората да се мажат с фекалии, тая ще е от първите да повтаря колко е хубаво да се маже човек с фекалии
  • 3
    5
    българин
    Циганолюба да си спомни как защитаваше пияните мънгали на цар Киро, които прегазиха българин с буса си! После плюеше по българите, които протестираха и отидоха в защита на населението срещу мънгалите, били "футболни агитки"! СРАМ за "журналистиката" е това ЛЕКЕ!
  • 3
    4
    Калоян
    Номер 3, ти явно си минъчик и не помниш този крокодил преди 10 години какво направи... и изхвърча от БТВ. Затова няма да те взема под внимание
  • 2
    3
    До 1 и 2
    Браво плейбои,обирате симпатиите на читателите във форума,успех с минусите..
  • 0
    2
    и етоо
    веднага зейнаха тапите коври, аве мърши, замисляте ли се, че вие сами си причинявате това насилие с отвратителното си държание
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари