Русенски полицайки спечелиха второ място на „Пътен полицай на годината 2023“

8

Русенските полицайки показаха, че жените не отстъпват на мъжете

Женският отбор на ОДМВР - Русе – Татяна Чобанова и Кристина Игнатова, спечелиха второто място в националното състезание „Пътен полицай на годината 2023“. Това е поредното силно представяне на русенските пътни полицайки, след като миналата година отборът, в който участваха Деница Господинова и Татяна Чобанова, грабна купата на победителите.

Тази година надпреварата се проведе на Морската гара в Бургас, като в нея сили мериха 29 мъжки и 4 дамски отбора. Жените се състезаваха в дисциплините “Теоретичен изпит по специализирана подготовка”, “Оказване на първа долекарска помощ на пострадали при ПТП – в две части(теоретична и практическа), “Стрелба с пистолет”, “Майсторско управление на автомобил”. Същите дисциплини има и при мъжете с единствената разлика, че те имат и „Майсторско управление на мотоциклет“, пише Русе Медиа.

Русенските пътни полицайки показаха, че жените не отстъпват на колегите си мъже, което пък бе оценено от Българския червен кръст. От БЧК връчиха специални награди на дамите за смелостта да участват в такова състезание.

Наградите на победителите бяха връчени на церемония снощи, на която присъстваха директорът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция“, ГДНП комисар Димитър Мичев, директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов, д-р Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    до 10
    Вярно е. Няма ден без да им плащам масрафите.
  • 4
    10
    До 9
    Чувал съм,че злобата почивен ден няма,дали е вярно.....
  • 0
    9
    daskal
    Четири дена в бургаските хотели за сметка на данъкоплатците. Нека да разпуснат малко - и те са хора.
  • 0
    8
    Курамиянко
    Като стоят в храстите ли???? За какъв път става дума???
  • 0
    7
    сладички са те..
    мамините кукли
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари