Кърваво прочистване на кучета! Заеха се криминалисти!

0

Неизвестен стрелец е убил поне четири кучета в пернишкото село Рударци, разкриха очевидци.

Те се натъкнали на труповете рано тази сутрин. „Рано сутринта минавахме с колата през Рударци и попаднахме буквално на средата на пътя на две трупчета. Встрани лежейки върху едното от ранените животни имаше едно кученце, което беше живо. Успяхме да го спасим. В тревата встрани видяхме труповете на още две животни. Говорихме с хората, които се бяха събрали наоколо. Казаха, че надолу по улицата имало още едно или две застреляни кучета и зад детската градина - още едно.Подадохме сигнал във второ районно. Веднага дойде полиция”, разказа потресеният очевидец, който е успял да заснеме като доказателство мъртвите кучета.

Засега не е известно кой е стрелецът. Жена от улицата, където са намерени повечето трупове, разказала, че преди време мъж се заканил, че ще избие всички кучета.

Ужасените жители на селото предполагат, че мъжът просто е обикалял из улиците и се е прицелвал „на месо” в беззащитните животни.

Случило се е в ранните часове на нощта, една женица каза, че е чула пукотевица на улицата, не посмяла да погледне”, разкрива още очевидецът.

На място са пристигнали служители на кучешкия приют в Перник и са отнесли труповете в клиника, лицензирана да извършва аутопсия на животни. Криминалистите се надява по гилзите в телата да установят чие е оръжието, с което е извършена кучешката касапница.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари