Криминалисти не изключват Александър да е отвлечен

0
"Възможно е детето да е възпрепятствано да се движи свободно", категоричен е криминалистът Иван Савов.
"Възможно е детето да е възпрепятствано да се движи свободно", категоричен е криминалистът Иван Савов. Снимка: БНТ / стоп-кадър

"Възможно е детето да е възпрепятствано да се движи свободно", категоричен е криминалистът Иван Савов.

Пети ден издирването на 12-годишния Александър в Перник е без резултат. Момчето изчезна в петък. Доброволци, полиция, пещерняци и водолази продължават да претърсват района.

Пред училището, което посещава детето, всички говорят за случилото се.

"Детето не е на редовна форма и за това не съм го виждал", коментира жител на Перник пред Bulgaria ON AIR.

Василка не познава лично Александър, но го е виждала.

"Май е пети клас, виждала съм го. Хубаво дете е, една млада жена, хубава, с дълга коса идва да го взима", сподели възрастна жена.

И днес спасителни екипи обхождат широк периметър. Проверяват се шахти, водоеми, гористата част. А хеликоптер облита района.

"И днес имаше много жандармерия, полицаи, водолази, хеликоптерът беше тук, доброволци цяла нощ претърсваха огромен периметъ, но и утре ще продължи операцията, разширяваме периметъра, няма следа", каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

Криминалисти не изключват детето да е отвлечено.

"Не желая да хвърлям бомби, искам да не съм прав, естествено, но фактът, че толкова време в немалък периметър, говори, че има странична намеса и е възможно детето да е възпрепятствано да се движи свободно", категоричен е криминалистът Иван Савов.

И коментира поведението на бащата: "Самият той има психични проблеми, които се обективизираха при изявленията, които даде."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари