Костадин Костадинов: Защо заместникът на Нено Димов все още е на свобода?

2
Николай Кънчев е отговарял за боклука, защо не е в затвора
Николай Кънчев е отговарял за боклука, защо не е в затвора

ВМРО е партията, която има най-много високопоставени членове и чиновници вкарани в арестите и затворите, сред тях са Петър Харалампиев от Държавната агенция за българите в чужбина и министър Нено Димов.

Защо заместникът на Нено ДимовНиколай Кънчев все още е на свобода, при условие, че той е заместник-министърът, в чийто ресор се пада боклукът?

Това заяви на брифинг Костадин Костадинов лидер на Движение „Възраждане“.

Той припомни случая с внесения от Италия боклук, който трябваше да бъде изгорен в българските ТЕЦ-ове. „На фона на всичко това човекът, който е разписал е на свобода“, каза Костадинов и определи това като „странно“.

Той коментира и личността на положилия днес клетва депутат от ВМРО Деян Станчев.

ВМРО вкараха нов елемент в политическия съспенс на България. Обикновено първо ставаш депутат или министър и след това те вкарват в ареста. Депутатът, който днес се закле в парламента, вече е лежал в затвора – преди 11 години в сръбски затвор. Представете си за какви депутати говорим и за какво ниво на политическия елит. Въпросите са много и ние няма да спрем да ги задаваме. Трябва да се действа“, заяви Костадинов.

На 27 януари от 12 часа ще има национален протест пред сградата на регионалното министерство (МРРБ) с искане за оставката на правителството.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари