Костадин Костадинов: "Възраждане" е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме

0
Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО
Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО Снимка: БНТ

Възраждане " ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги досега

Това каза в студиото на "Денят започва" по БНТ лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Целта ни е да спечелим тези избори. Към настоящия момент "Възраждане" е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме", каза Костадинов.

Теза данни, според него са от социологически проучвания.

"Разбира се, че сте чели други данни, защото социологическите агенции, по-голямата част у нас работят като социологически фирми и имат цел да подготвят общественото мнение за резултати, който някой е написал някъде", каза той и заяви, че винаги резултатите на "Възраждане" социолозите ги представят два пъти по-малки, отколкото всъщност са.

Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО, защото по думите му "ВМРО е част от престъпния бивш управляващ режим на ГЕРБ".

"Хората, които претендират да са патриоти, не бива да бъдат обвързани с корупционни практики или с управления, които продават българските национални интереси, както го правят от ВМРО. Нямат нищо общо с патриотизма и няма как да има такава коалиция, защото единствената българска национална организация е "Възраждане", каза той.

По темата с "Газпром" заяви: "Позицията на "Възраждане" е позицията на всеки един нормален гражданин, че трябва да има газ, а газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят. Очевидно е, че българското правителство действаше в абсолютно чужд интерес, в интерес на САЩ. Направи се всичко възможно зависимостта от "Газпром" да се превърне в зависимост към САЩ от производство на ток", каза Костадинов.

Каза, че и служебното правителство не е самостоятелно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Маринов
    През тези 30-32 години,никога българския народ не е бил така дълбоко обиждан и пренебрегван в мислите си.Този самозабравил се "родолюбец",както винаги,търси начин да заблуди по необразованата и неориентирана прослойка от моите сънародници."Прегазил" четири големи партии,гларусът му се иска да е първа политическа сила.Без идеология,с много интриги,обърнат с лице към управлявалите ни преди две години,този използва всички лостове,за да остане в голямата,в най доходната игра.Дали ще му се отвори "парашута",зависи единствено и само от българските избиратели,които на 02-октомври,ще кажат да, или не, на въпросната партия.
  • 8
    6
    !!!
    Абе, няма ли добри хора наблизо, та да извикат спешно "Бърза помощ" от 4- и километър и да помогнат на този отявлен фашист и доказан шизофреник, който с болния си мозък утре може да сънува, че ще нападнем САЩ и да предизвика международен скандал! Ега ти малоумника! Долен и отвратителен нацист! Че и бълнува за концлагери, изселване и прочее лудости! Ей, Копейкин, ей, нищожество, ти си за затвор бе, нещастнико! Да, психично болните са нещастни хора! Нещастни са и ония, които им обръщат внимание!
  • 10
    5
    daskal
    Защо му давате думата на този кретен?
  • 11
    4
    Идиотите в България
    наистина не са малко , но да са на първо място е подозрително !
  • 8
    3
    Брат Пит
    ИДИОТ И МАЛОУМНИК.ДНЕС МАЙ НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари