Колко често трябва да перем пижамата си

2
Британска марка за домашно облекло разкри оптималната честота на пране на пижами
Британска марка за домашно облекло разкри оптималната честота на пране на пижами

Британска марка за домашно облекло разкри оптималната честота на пране на пижами

Експертните коментари са предоставени от Express.со.uk, предаде БГНЕС.

Според специалистите за предпочитане е това да става, ако сте прекарали 3 или 4 нощи с една пижама. „Близостта до кожата, до нашето тяло от 6 до 8 часа на ден в леглото ги прави идеална среда за размножаване на микроби“, обясниха представителите на марката.

В същото време те отбелязаха, че ако пижамата се носи само след вана или душ, тогава посоченият период може да бъде увеличен до 5-7 дни. Ако обаче тази вещ от гардероба се използва не само през нощта, но и при прекомерно изпотяване или чувствителна кожа, тя трябва да се пере след всяка употреба.

През октомври 2022 г. модният редактор на Reader's Digest PJ Gach, в съавторство с експерти, разкри оптималната честота на пране на дънките. Препоръчително е това облекло да се хвърля в пералнята след носене от 3 до 10 пъти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари