Кирил Петков: Войната навлезе в критична и опасна фаза

0
По-нататъшна ескалация е абсолютно неприемлива и целият свят трябва да се противопостави
По-нататъшна ескалация е абсолютно неприемлива и целият свят трябва да се противопостави Снимка: БГНЕС

По-нататъшна ескалация е абсолютно неприемлива и целият свят трябва да се противопостави

Това написа във Facebook Кирил Петков.

Войната навлезе в критична и опасна фаза. По-нататъшна ескалация е абсолютно неприемлива и целият свят трябва да се противопостави. Решението на Кремъл за частична мобилизация и заплахата за използване на ядрени оръжия са недопустими!

Днес, в Деня на Независимостта на България, си припомняме, че всяка страна има право да следва своя собствен път - без намеса от други страни и чужда агресия. В интерес на България и цяла Европа е имперските стремежи на Путин да спрат и войските му да напуснат окупираните територии.

Русия трябва да се върне на масата за преговори! Само така може да се разреши подобна криза, за да се избегнат огромните щети и хиляди невинни жертви. Както е казал Стамболов: “Съединението прави силата, а силата ражда независимостта”. Всички трябва да сме заедно срещу войната и агресията!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    ivo
    ТОЯ ВЕЧЕ Е ВЪВ ФАЗА 3 : " ДА БЕГАМ БЪРЗО КЪМ -" ДЕ Е КАНАДА " , ЧЕ ЩЕ ЯМ БОЙ !
  • 3
    7
    ники
    Тъп хамерикански цървул да беше си мълчал щеше да изглеждаш доста по интелигентно, ей това ти изяде главата на тия избори (русия била бензиностанцийка с ракети )кой те пита бе цървул че се направи на умен или така ти наредиха хамерикканците свиркаджия
  • -2
    6
    до 5
    тъп като ника който си измислил....
  • 4
    5
    АФАФФ
    кириле, сащническа измет, пращаме те с пици и кристали в усрайна, заминавай там да воюваш в името на лгбт извращенията на сащ!
  • 3
    4
    kamle
    Сащнически бок*****к, кажи тази НЕЗАВИСИМОСТ от кого е?! И ти, про100$$$$$$$$$$$$$ к!р0 и @сен ф@с!леф прокарахте зависимост от урода сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари