Кирил Петков пред протестиращите: Заедно ще ги победим!

0
Вярвам, че днес няма избирател на ИТН, който да се гордее с депутатите си
Вярвам, че днес няма избирател на ИТН, който да се гордее с депутатите си Снимка: БНТ

Вярвам, че днес няма избирател на ИТН, който да се гордее с депутатите си

"Днес видяхме как един човек - г-н Слави Трифонов, една мутра от Банкя, която праща смс-и на хората в НС, един човек, който толкова стои в Сараите и определя политиката в тази сграда и г-жа Митрофанова, която още не може да повярва, че казахме "Не" на "Газпром". Тези 4 човека се съединиха, но не разбраха, че това не е начинът да спечелят България. Заедно ще ги победим!"

Това заяви пред протестиращите в подкрепа на кабинета "Петков", предава БНТ.

"Вярвам, че днес няма избирател на ИТН, който да се гордее с депутатите си, че са натиснали бутоните заедно с депутатите от ГЕРБ, избирател на "Възраждане", който да се радва, че депутатите им са натиснали бутоните заедно с тези от ДПС", допълни Петков.

Той каза пред хората, че именно те са гаранта по пътя към промяната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ...
    абе боклук ! нали те видях какво прави 6 месеца. совалки между усраинна и сащ. съсипа евтиния газ който си течеше от незапомнени времена без да е пречил на никого, напротив, даваше глътка въздух за развитието на страната. почти не спомена думата корупция или опита да приемеш закони за да я препънеш поне малко. и когато се усети че ти бият шута с анти Българското ти поведение, заподскача като пътпъдък, " аз ще бия мафията, ще се боря, аз ще ги подведа под отговорност...." нещастник. вместо това зае позорното място на първия изгонен, като мръсно куче от парламента. ПП сгъна цирка. половината ми род гласува за теб карикатуро мошеническа. повече няма да стане това.
  • 2
    1
    1ви
    Ще победиш на мама си дупката
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари