Станислав Балабанов: Думата „харакири” от днес има ново значение - „хараКиро”!

1
Ти си „довиждане" на следващите избори, обърна се Балабанов към Кирил Петков
Ти си „довиждане" на следващите избори, обърна се Балабанов към Кирил Петков Видео: NOVA

Ти си „довиждане" на следващите избори, обърна се Балабанов към Кирил Петков

„Думата „харакири” от днес има ново значение – „хараКиро”. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов от парламентарната трибуна по време на извънредното заседание на НС във вторник, предаде NOVA.

Вие говорите за спазване на думата, нали така?”, обърна се Балабанов към Кирил Петков. „Слушаме ви пет минути как говорите за спазване на думата. А преди година и половина нали щяхте да вкарате Бойко Борисов в затвора? „12 години стигат с ГЕРБ, трябва да пенсионираме Борисов, трябва да го вкараме в затвора”. Да, ти арестува Бойко Борисов, собственоръчно. И сега ми говориш от трибуната за спазване на думата. Ти сега си в най-унизителната поза - да се молиш на същия този, когото арестува, да продължи да държи теб на власт. И ти говориш за спазване на думата? До теб е Христо Иванов, който говореше: „Нито глас за Пеевски”, а после пи „мазното турско кафе” в неговата стая. Да, тази метафора е истинска, защото зад нея се крият унизителните ви пози, в които използвахте помощта на ДПС, за да ви напишат тази спорна конституция, на която ще берем от плодовете. Само след няколко седмици ще видите как изглеждат като промени”, заяви Балабанов.

Ти искаш това, което се случва в момента, да е прозрачно. А защо гласува да не се излъчва по националната телевизия? Нали искаш всичко да е прозрачно? Или пак ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да го молиш да ти отвори вратата, да му се помолиш с Асен Василев, да останете на власт? Ти си довиждане на следващите избори. И думата харакири вече има ново значение – хараКиро”, заяви Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    До умнокрасивия жълтопаветник...
    хубави писания, ама не се покриват с реалността да припомня ли лидерите на ППДеБилите 1. ПРОСТо Киро, а от днес Киро Харакиро 2. Хасан Василев - грозното лице на мафията; 3. Ристе Бойкикев, без нито един ден реален юридически стаж, ама с мераци и в мокрите си сънища блянуващ да е главен прокурор 4. русенския възпитаник на СПТУ по железопътен транспорт, санал студент в юридическия факултет ва Софийския университет благодарение на РАБФАК и партийното потекло на първата си жена, като именно благодарение на това комунистическо потекло става и прокурор в Разград по време на възродителния процес Та на тях ли да вярвам, аре, не ме разсмивай. Най хубавото е, че се самовзривиха и започва падението им. И другата добра новина е, че надали ще видим повече Забелчев в парламента
  • 4
    9
    до 8
    Ами що прегърнахте целото това БРАВО дето си го описал ?!? Що не си удържахте на думата за арести, изчегъртане и т.н. да не изброявама още и още!
  • -3
    8
    За какво БРАВО???
    За какво браво?,: 12 години да търпиш: 1. Да те крадат,; 2.Да те унижават "Вие сте прости, и аз съм прост" 3. Да слугуваш на Русия зад гърба на народа си чрез "Турски поток"; 4. Да слугуваш на ДПС, тайно разчитайки да те подкрепят сега на изборите, за да крадеш пак от народа си!!! 5. Да унижиш като пратиш на преговори жените вместо ти открито да застанеш с партията си, а не тайно да обсъждаш с Пеевски как да излъжеш народа си! 6. Да крадеш от асфалта по магистралите,, за да се пребиват хората? Това за браво ли е????
  • 1
    7
    БРАВО БАЛАБАНОВ
    Браво на Балабанов, успя да окачестви най-точно самоубиствения акт на умните и красиви жълтопаветници
  • 0
    6
    до пп-дбейците под мен
    Нещо да е излъгал Балабанов?!? Право куме, та в очи! Истината боли умните ми красиви жълтопаветници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари