Холивудската звезда Янсен Пенетиър почина на 28 години

1
По-малкият брат на актрисата Хейдън Панетиер се е изявявал и като художник
По-малкият брат на актрисата Хейдън Панетиер се е изявявал и като художник Снимка: Amanda Edwards/Getty Images

По-малкият брат на актрисата Хейдън Панетиер се е изявявал и като художник

Актьорът Янсен Пенетиър, по-малкият брат на актрисата Хейдън Панетиер, е починал на 28 години в Ню Йорк. Янсен стана звезда в шоубизнеса с участията си в Even Stevens, Blue's Clues, Ice Age: The Meltdown и The Walking Dead, пише Deadline, цитиран от Novini.bg.

Представител на актьора потвърди тъжната новина, но причината за смъртта остава неясна.

Янсен е роден през септември 1994 г. в Пасифик Палисейдс, Ню Йорк. Панетиер започва да работи първо като озвучаващ актьор, преди да се появи през 2002 г. в Even Stevens на Disney Channel. По-късно последват кратки участия в различни тийн сериали. 28-годишният е бил и художник.

Сестра му обаче е звездата в семейството. Хейдън Панетиер е певица и актриса, участвала в десетки успешни сериали. Тя стана особено популярна и с връзката си с Владимир Кличко, с когото имат 8-годишна дъщеря. Двамата се събират и разделят два пъти в различни етапи от живота си. Те обаче запазиха добрите си отношения, а тя подкрепя Кличко и споделя информация за войната в Украйна. Хейдън не е коментира смъртта на брат си на този етап, пише каналът Vbox7.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Чакай, чакай!
    А „ваксините“? Колко дози си наби от „ваксините“ тоя, кажете де?
  • 3
    1
    селянина
    ами ше е от зравесловен стил на живот и режим легане след лека нощ деца в 20:00 без петък и събота в 22:00
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари