Отиде си носителят на "Оскар" Алън Аркин

0
Една от легендите на Холивуд почина на 89 години
Една от легендите на Холивуд почина на 89 години Снимка: АП

Една от легендите на Холивуд почина на 89 години

На 89-годишна възраст почина една от легендите на Холивуд - актьорът Алън Аркин. Новината бе съобщена от синовете му Адам, Матю и Антъни, посочва "Дейли мейл".

Носителят на "Оскар" е починал в дома си в Карлсбад, Калифорния, съобщи Нова телевизия.

В изявление синовете на звездата посочват: "Нашият баща беше уникален и талантлив. Истинска природна сила - и като актьор, и като човек. Любящ съпруг, баща, дядо и прадядо, той беше безкрайно обичан и много ще ни липсва".

През кариерата си, продължила няколко десетилетия, Аркин печели "Оскар" за изпълнението си в комедията "Мис Слънчице" от 2006 година и награда "Тони" през 1963 година за Enter Laughing.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари