Катастрофа отне живота на актьора Чанс Пердомо

1
Роденият в САЩ британски актьор бе само на 27 години
Роденият в САЩ британски актьор бе само на 27 години

Роденият в САЩ британски актьор бе само на 27 години

Актьорът Чанс Пердомо, който стана известен с ролите си в сериалите "Смразяващите приключения на Сабрина" (Chilling Adventures of Sabrina) и Gen V, е починал на 27 г. при катастрофа с мотоциклет, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Новината беше разпространена снощи в изявление от името на семейството. В него не се посочват подробности за катастрофата.

Роденият в САЩ британски актьор е част от актьорския състав на сериала Gen V, чийто втори сезон се снима. Семейството на сериала е съкрушено от внезапната кончина, се посочва в изявление на Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television, които са продуценти на сериала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    Копейки тъпи!
    Колко пъти ви се каза какъв е произходът на Костя Копейкин, колко пъти!!!! В дъртите ви кратуни само прокиснал руски квас се плацика - не го ли виждате и на боя, че си е чист мангал, даже има увреждане - долната му джука виси, те нали не знаят кой с кого си ляга. Да не говорим за нежната мъжка дружба с Цумчо зализания.
  • 1
    2
    Петя
    За съжаление,Иван Костов-мангала си е жив и здрав.Раздава акъл на всички,които не го искат.Ако полегне на 2 метра под любимите си теменужки,не бих запалила свещ.
  • 0
    1
    ********************************************
    Бахти мазния черен циганин! Прилича ми на Иван Костов!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари