Актьорът Ангъс Клауд почина внезапно

3
Причините за смъртта не са обявени
Причините за смъртта не са обявени Снимка: Alamy

Причините за смъртта не са обявени

На 25-годишна възраст почина актьорът Ангъс Клауд, станал известен с ролята си на дилъра Фезко в сериала "Еуфория", съобщиха световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

Причините за смъртта не са обявени.

Единствената утеха, която ни остава, е фактът, че Ангъс вече е при баща си, се казва в съобщение на семейството на актьора.

Ангъс Клауд е страдал от психически проблеми, причинени от скорошната смърт на баща му, се казва още в съобщението. "Ангъс говореше открито за битката с психичното си заболяване и ние се надяваме, че смъртта му ще покаже на хората с подобни проблеми, че не са сами и не трябва да се борят мълчаливо."

Сериалът "Еуфория" е сред най-успешните продукции на американската компания НВО. Сериалът проследява скритото ежедневие на съвременните американски тийнейджъри, за които пристрастеността към наркотици и сексуалното насилие са част от живота.

Ангъс Клауд е забелязан от кастинг директор по време на разходка с приятели из улиците на Бруклин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Тик-так, тик-так!
    Тя, ваксината, си знае работата – бави, но не забравя!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари